حضور تیم واکسیناسیون دانشگاه علوم پزشکی بابل در جشن مارمه فیروزجا شهرستان بابل

به گزارش روابط‌عمومی و امور بین‌الملل «دانشگاه علوم‌پزشکی بابل»، تیم اعزامی از معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بابل در جشن مارمه منطقه فیروزجا حضور داشتند و برای اهالی منطقه خدماتی از قبیل واکسیناسیون علیه کرونا، کنترل فشارخون و دیابت ارائه دادند.

مارمه یا مادرمه از آیین‌های سنتی آغاز هر ماه تبری یا زمینی در مازندران است که در ایام نوروز برگزار می شود.

جشن مارمه در روستای ' فیروزجاه ' بخش بندپی شرقی بابل با استقبال گسترده فرهنگ دوستان مازندرانی از نقاط مختلف همراه می باشد.

کاروان نوروزخوانی در روستا، شعرخوانی، موسیق سنتی، نواختن موسیقی با نی، پذیرایی از میهمانان نیز در این جشن سنتی و با غذاهایی مثل آش دوغ و شیرینی های محلی مانند کماج، بادونه یا شیرینی برنجک و حلواهای سنتی مازندران مانند حلوای گردو، مسابقه، اجرای برنامه مخصوص مارمه، استفاده از لباس محلی از برنامه‌های این مراسم است.

این برنامه بعلت بیماری کرونا بعد از وقفه دو ساله در نوروز ۱۴۰۱ برگزار شد.