اهدای‌عضو جوان ۲۲ ساله بابلی به چهار بیمار زندگی دوباره بخشید

به گزارش روابط عمومی معاونت درمان دانشگاه علوم‌پزشکی دکتر سیفی از اهدای عضو جوان ۲۲ ساله بابلی خبر داد.

اهدای عضو جوان 22 سالهدکتر شهرام سیفی معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی بابل گفت: زنده‌یاد جانبخش  سیدآرمین مهدی‌نیا جوان ۲۲ ساله اهل روستای آهنگرکلا چوبست،  بدلیل تصادف دچار مرگ مغزی و خونریزی شده و به بیمارستان شهید بهشتی بابل منتقل گردید و علی‌رغم تلاش پزشکان و همکاران ICU جراحی ، دچار مرگ مغزی شد که با رضایت خانواده جهت اهدای عضو به تهران منتقل گرديد.

وی بیان داشت: اعضای بدن این بیمار مرگ مغزی شامل  قلب، کبد و دو کلیه به ۴ نفر و همچنین نسوج بیمار به چندین نفر حیات دوباره بخشید.
 معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی بابل ادامه داد: زنده‌یاد جانبخش « مهدی‌نیا » هشتاد و پنجمین مورد شناسایی شده مرگ مغزی توسط این معاونت از سال ۸۵ و دومین  مورد در سال ۱۴۰۱ بود.