انجام واکسیناسیون کرونا در طرح سی‌شب سی‌مسجد دانشگاه علوم‌پزشکی بابل

سرپرست دانشگاه علوم‌پزشکی بابل از انجام واکسیناسیون کرونا در طرح سی‌شب سی‌مسجد دانشگاه علوم‌پزشکی بابل خبر داد.

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه علوم پزشکی بابل،  دکتر مظفرپور سرپرست دانشگاه علوم‌پزشکی بابل گفت: از ابتدای طرح سی‌شب سی‌مسجد در شهرستان بابل، تیم سیار واکسیناسیون معاونت بهداشتی دانشگاه علوم‌پزشکی بابل در این طرح بصورت فعال حضور دارد.

وی بیان داشت: ارائه خدمات واکسیناسیون بعنوان خدمت جدید در طرح امسال می‌باشد.

دکتر مظفر پور افزود: تیم واکسیناسیون سیار علاوه بر حضور در مسجد، واکسیناسیون خانه به خانه را هم برای افرادی که به علت کهولت سن، یا معلولیت و ... نمی‌توانند مراجعه کنند را انجام می‌دهند.

سرپرست دانشگاه علوم‌پزشکی بابل ادامه داد: این طرح با همکاری بسیار صمیمانه و جدی بسیج جامعه پزشکی و با حضور بیش از ۲۰۰ پزشک فوق تخصص، متخصص، پزشک عمومی، دندانپزشک، پرستار و ماما، اورژانس ۱۱۵، سخنران، خدمات دندانپزشکی سّیار، واکسیناسیون علیه کرونا، ترویج زایمان طبیعی و فرزندآوری، سنجش فشار خون و قند خون، ویزیت مامایی انجام خواهد شد.

دکتر مظفر پور اذعان داشت: کلینیک سیار دندانپزشکی دانشگاه نیز به صورت مستمر در این ۳۰ شب حضور فعال خواهد داشت و خدمات سرپایی دندانپزشکی شامل کشیدن، جرم گیری و .. را ارائه می کند.