فراخوان ثبت نام اردوی جهادی توسط دانشگاه علوم پزشکی بابل

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه علوم پزشکی بابل، فراخوان ثبت نام اردوی جهادی پزشکی، فرهنگی، عمران و سازندگی ویژه دانشجویان (دختر / پسر) توسط کانون هلال احمر دانشگاه برگزار می شود.

قابل ذکر است اردو جهادی در روزهای ۱۸، ۱۹ و ۲۰ خرداد ماه در روستای فِک منطقه بندپی شرقی روستاهای تحت پوشش، خلیل کلا، کلاگر، سولیم،، خریون، خرکاک، آری، زربوت، دیافه، ولیکن، آوازکلا، ویتله برگزار می شود.
گفتنی است مهلت ثبت نام و شرکت در اردو ۱۱ خردادماه هست.
لازم به ذکر است رشته‌های دندانپزشکی، پرستاری، مامایی، شنوایی‌سنجی، بینایی‌سنجی، بهداشت محیط و بهداشت عمومی، بهداشت محیط، فیزیوتراپی و گفتاردرمانی از شرایط ثبت‌نام و تخصص‌های موردنیاز دانشجویان دختر (اولویت با ترم‌های بالا) بوده است.
همچنین دانشجویان پسر در رشته‌های رسانه و مستندسازی، پشتیبانی و اجرای و عمران و سازندگی (رنگ‌کاری، جوشکاری، لوله‌کشی، بنایی) موردنیاز هست.
علاقه‌مندان می‌توانند جهت نحوه ثبت‌نام؛ تماس با شماره ۰۹۳۸۲۰۵۵۰۸۹ سعید سلیمانی (دبیر کانون هلال‌احمر) و یا ارسال درخواست ثبت‌نام در پیام‌رسان واتساپ تماس حاصل نمایند.