بزودی مردم عزیز از خدمات بزرگترین مرکز جامع دیالیز شمال کشور در بابل بهره مند خواهند شد

به گزارش روابط‌عمومی و امور بین‌الملل دانشگاه علوم‌پزشکی بابل: نشست دکترسیدعلی مظفرپور رئیس دانشگاه، دکتر شبستانی‌منفرد معاون توسعه مدیریت و منابع، آقای علیزاده مدیر مالی، آقای آقاجان‌نژاد رئیس اداره روابط عمومی با اعضای هیات مدیره بنیاد نیکوکاری سلامت بابل در دفتر ریاست دانشگاه برگزار گردید.

گفتنی است در این جلسه اقدامات لازم جهت راه‌اندازی بزرگترین مرکز جامع دیالیز شمال کشور بررسی گردید و موانع و مشکلات موجود برطرف شد.

قابل ذکر است پروژه مرکز جامع دیالیز در سه طبقه با زیربنای سه هزار مترمربع به همت خانواده نیک اندیش میناگر به نام مادر سرکار خانم طاهره وایگانی همسر زنده‌یاد حاج موسی میناگر مراحل پایانی خود را سپری می‌کند که با راه اندازی آن بیماران دیالیزی استان خدمات مربوطه را با کیفیت بسیار بالاتری دریافت می کنند.

لازم به ذکر است مرکز فعلی دیالیز بابل به علت عدم افزایش تخت طی سال های متمادی و مراجعه بیماران از بابل و شهرهای اطراف در چهار شیفت فعالیت دارد.