خدمت رسانی کادر درمان علوم پزشکی بابل به زائرین اربعین حسینی

دومین گروه از کادر درمان دانشگاه علوم پزشکی بابل در موکب فاطمه الزهرا (س) در مسیر پیاده‌روی کربلا روزانه به هزار زائر خدمات درمانی ارائه دادند.

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه علوم پزشکی بابل، رییس بیمارستان ۱۷ شهریور مرزیکلا مستقر در درمانگاه موکب فاطمه الزهرا (س) در کربلا گفت: با همراهی دکتر سیفی معاون درمان و با حضور ۵۰ نفر از مجموعه کادر درمان دانشگاه شامل ۶ پزشک متخصص، ۱۰ پزشک عمومی، ۴ دندانپزشک و ۳۰ نفر از پرستاران و ماما در درمانگاه موکب فاطمه الزهرا (س) به زائران پیاده روی اربعین حسینی خدمات درمانی ارائه شد.
دکتر سید‌رحیم علی‌نتاج افزود: روزانه ۱۰۰۰ نفر از افراد در دو درمانگاه مجزای برادران و خواهران مورد معاینه پزشکی و درمان قرار می‌گیرند.
وی گفت: فعالیت این درمانگاه شامل اتاق پزشک، خدمات دندانپزشکی، تزریقات و داروخانه از ۱۷ تا ۲۷ شهریور در موکب فاطمه الزهرا بود.