بازدید رئیس دانشگاه علوم پزشکی بابل از بیمارستان توانبخشی رفیده تهران

رئیس دانشگاه علوم پزشکی بابل به منظور طراحی ساخت مرکز توانبخشی، از بخش های مختلف بیمارستان توانبخشی رفیده تهران بازدید کردند.

دکتر سید علی مظفرپور رئیس دانشگاه علوم پزشکی بابل بهمراه مهندس نوریان به نمایندگی از خانواده نیکوکار نوریان، دکتر تقی‌پور رئیس دانشکده توانبخشی دانشگاه همراه با هدف طراحی ساخت مرکز جامع توانبخشی در مرکز نور بیمارستان شهید یحیی نژاد از بخش‌های بستری توانبخشی کودکان، توانبخشی استروک (سکته مغزی)، توانبخشی آسیب‌های مغزی_نخاعی، جراحی توانبخشی و واحدهای توانبخشی فیزیوتراپی، کاردرمانی، ارتز و پروتز، شنوایی‌شناسی و گفتاردرمانی بیمارستان توانبخشی رفیده بازدید بعمل آوردند.

شایان ذکر می باشد: ساخت مرکز جامع توانبخشی نور در بیمارستان شهید یحیی‌نژاد به همت خانواده نیکوکار نیک اندیش، زنده‌یاد حاج محمدابراهیم نوریان و با نظارت و پیگیری های مستمر بنیاد نیکوکاری سلامت بابل ساخته خواهد شد.
این مرکز که یکی از مراکز مورد نیاز در استان خواهد بود در ۴ طبقه و به متراژ ۲ هزار مترمربع در ضلع شرقی بیمارستان یحیی‌نژاد ساخته می شود.
گفتنی است: بیمارستان توانبخشی رفیده با ۸۰ تخت بستری و کلینیک‌های مختلف، تنها بیمارستان تخصصی توانبخشی در کل کشور است که براساس استانداردهای روز دنیا، انواع خدمات تخصصی حوزه توانبخشی را به صورت بستری و سرپایی،به بیماران، افراد دارای معلولیت و نیازمندان ارائه می‌دهد.