پیام تسلیت اداره روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی بابل در پی درگذشت خبرنگار پیشکسوت بابلی

در پی درگذشت مرحوم فیض‌الله محمدی خبرنگار پیشکسوت،متعهد، با اخلاق بابلی، اداره روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه علوم پزشکی بابل پیام تسلیتی صادر کرد.

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه علوم پزشکی بابل، در متن پیام تسلیت حسین آقاجان نژاد چنین آمده است:

انالله و انا الیه راجعون

خبر تاسف بار و تأثرانگیز فقدان ناباورانه خبرنگار پیشکسوت بابلی، مایه تألم و افسوس بسیار شد.
زنده یاد *فیض‌الله محمدی* خبرنگار متعهد و دلسوز بود و در دوره فعالیت های رسانه ای همه تلاش خود را در راه اعتلای اندیشه و آگاهی جامعه، تبیین نیازمندی‌ها و مطالبات مردم سپری کرد.

وی انسانی با معرفت و از خبرنگاران پرتلاش و سخت‌کوش شهرستان بابل بود.

اداره روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه علوم پزشکی بابل، ضمن ابراز همدردی، فقدان تاثر انگیز این خبرنگار محجوب و با اخلاق را به خانواده محترم ایشان، اصحاب فرهیخته رسانه شهرستان تسلیت و تعزیت عرض نموده و از خداوند منان برای آن فقید سعید رحمت و آمرزش الهی و برای بازماندگان محترم صبر و شکیبایی مسالت می‌نمایم.

حسین آقاجان نژاد
رئیس روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه علوم پزشکی بابل

پی نوشت:
مرحوم محمدی متولد سال ١٣٣۵ بود، در سانحه برخورد نیسان در جاده شیرگاه به قائمشهر به خودروی وی که حامل همسر و فرزندش نیز بود، با ضریب هوشی پایین به بیمارستان اعزام شد که با وجود تلاش کادر درمان، به رحمت خدا رفت.
همسر و فرزند وی همچنان در بیمارستان بستری هستند.
مراسم تشییع مرحوم فیضل‌الله محمدی فردا صبح (پنجشنبه ۱۲ آبان) ساعت ۹ صبح در شهر مرزیکلا برگزار می‌شود.