آغاز طرح سنجش میزان رضایت دانشجویان از خدمات صندوق رفاه دانشجویان وزارت بهداشت

صندوق رفاه دانشجویان وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی در فراخوانی از اجرای طرح سنجش میزان رضایت دانشجویان از خدمات این صندوق خبر داد.

به گزارش وبدا، صندوق رفاه دانشجویان وزارت بهداشت در این فراخوان از دانشجویان خواسته است با ورود به نشانی http://survey.srd.ir/survey و ثبت نظرات خود این صندوق را در ارتقاء کیفیت و ارائه خدمات متناسب با نیازها و فراخور مقام دانشجویان یاری نماید.

متن این فراخوان به شرح زیر است:دانشجوی گرامی؛صندوق رفاه دانشجویان وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی در نظر دارد به منظور برآورد میزان رضایت دانشجویان از خدمات ارائه شده توسط این سازمان، طرح سنجش میزان رضایت دانشجویان از خدمات صندوق رفاه دانشجویان وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی را اجرا نماید.

لذا از شما دانشجوی عزیز درخواست می شود با شرکت در این رضایت سنجی و اختصاص زمان کوتاهی از وقت ارزشمند خود و درج پاسخ دقیق به سوالات، ما را در ارتقاء کیفیت و ارائه خدمات متناسب با نیازها و فراخور مقام دانشجویان عزیز کشورمان یاری فرمایید .