درخشش دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی بابل در کنگره سالانه اردبیل

سرپرست کمیته تحقیقات دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی بابل، از برگزیده شدن سه دانشجوی کمیته تحقیقات دانشجویی دانشگاه در بیست و سومین کنگره پژوهشی بین المللی سالانه اردبیل خبر داد.

به گزارش روابط عمومی معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی بابل، دکتر هدی شیرافکن با اشاره به اینکه این دانشگاه سه برگزیده، در بخش سخنرانی کنگره اردبیل داشته است، گفت: در بیست و سومین کنگره پژوهشی بین المللی سالانه در اردبیل، در میان پذیرفتگان دانشگاه علوم پزشکی بابل در این کنگره آقای امیرحسین حسن‌پور، خانم فاطمه میریان و خانم یاسمن مهدیزاده، بعنوان سخنران برتر در پنل های خود برگزیده شدند.
دکتر هدی شیرافکن سرپرست کمیته تحقیقات دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی بابل بیان داشت: دانشگاه علوم پزشکی بابل، در میان دانشگاه های علوم پزشکی سراسر کشور، رتبه نخست بیشترین تعداد سخنرانی های برگزیده، در بیست و سومین کنگره ملی سالیانه و نهمین کنگره بین المللی پژوهشی دانشجویان علوم پزشکی- اردبیل، در سال ۱۴۰۱ را کسب نمود.
وی ادامه داد: در این کنگره تعداد ۸ سخنرانی و ۱۹ پوستر از جانب دانشجویان این دانشگاه ارسال و پس از بررسی داوران، مورد پذیرش واقع شدند.