کنگره بین‌المللی هوش مصنوعی در علوم پزشکی

نخستین کنگره هوش مصنوعی در علوم پزشکی از تاریخ 7 لغایت 9 دی ماه، در جزیره ی کیش برگزار خواهد شد.

برگزاری این کنگره بصورت حضوری و آنلاین بر عهده دانشگاه علوم پزشکی هوشمند خواهد بود. این کنگره فرصتی منحصر بفرد برای ارائه نتایج نظری، روش شناختی و کاربردی مرتبط با بکارگیری هوش مصنوعی در پزشکی است. از آنجایی که تجهیزات پزشکی مبتنی بر هوش مصنوعی به سرعت در حال تبدیل به راه حل های انجام پذیر برای روش بالینی می باشند، تمرکز رویداد پیش رو در راستای تبادل ایده‌ها و اکتشافات نوین بین پزشکان، اساتید دانشگاه، پژوهشگران بنیادی و صنعت، اپیدمیولوژیست‌ها، دانشمندان کامپیوتر و داده‌ و افراد اجرایی می باشد.

کنگره بین المللی 1401 AIMS، از محققان علاقمند دعوت بعمل می آورد آثار پژوهشی اصلی و با کیفیت خویش، مرتبط با موضوعات علمی کنگره را ارسال نمایند. همچنین سخنرانان برجسته سراسر دنیا برای ایراد سخنرانی های مدعو و سخنرانی های کلیدی دعوت خواهند شد. امید است با بهره گیری از فرصت پیش رو، علاقه مندان موضوعات پژوهشی کنگره، مشارکت های موجود را استحکام بخشیده و با ارائه آثار خویش، همکاری هایی جدید ایجاد نمایند.