فراخوان شانزدهمین جشنواره آموزشی شهید مطهری

مدیر مرکز مطالعات و توسعه آموزش علوم پزشکی بابل از فراخوان شانزدهمین جشنواره آموزشی شهید مطهری خبر داد.

به گزارش روابط عمومی معاونت آموزشی دانشگاه علوم پزشکی بابل، دکتر قائمی گفت: شانزدهمین جشنواره آموزشی شهید مطهری همزمان با بیست و چهارمین همایش کشوری آموزش علوم پزشکی در اردیبهشت ماه 1402 برگزار خواهد شد .

دکتر مریم قائمی امیری مدیر مرکز مطالعات و توسعه آموزش علوم پزشکی بابل بیان داشت: مهلت ارسال فعالیتهای نوآورانه تا تاریخ 20 آذرماه 1401می باشد.
وی گفت: ارسال کلیه مستندات از طریق سایت Motahari@mubabol.ac.ir امکان پذیر می باشد امکان پذیر می باشد و اعضای محترم هیات علمی می توانند فرم و فایل های جشنواره را از طریق آدرس http://edc.mubabol.ac.ir دریافت کنند.

این مسئول ادامه داد: تدوین و بازنگری برنامه آموزشی، یاددهی و یادگیری، ارزشیابی آموزشی (دانشجو، هیات علمی و برنامه)، مدیریت و رهبری آموزشی،یادگیری الکترونیکی، طراحی و تولید محصولات آموزشی از حیطه های شش گانه این جشنواره می باشد.
وی ادامه داد: علاقه مندان جهت دریافت اطلاعات بیشتر از طریق تماس با تلفن 32190593 داخلی 217 و 211 تماس حاصل نمایند.