دانشگاه علوم پزشکی بابل میزبان مدرسه پاییزه کشوری سیستماتیک ریویو

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه علوم پزشکی بابل، دکتر هدی شیرافکن سرپرست کمیته تحقیقات دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی بابل از میزبانی این دانشگاه در برگزاری مدرسه پاییزه کشوری سیستماتیک ریویو خبر داد.

سرپرست کمیته تحقیقات دانشجویی دانشگاه بیان داشت: مدرسه پاییزه با عنوان سیستماتیک ریویو و متاآنالیز در پایان آذر ماه سال جاری بصورت کشوری توسط کمیته تحقیقات و فناوری دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی بابل برگزار می گردد.
دکتر هدی شیرافکن افزود: در این مدرسه پژوهشی اساتید مجرب دانشگاه علوم پزشکی بابل مراحل تدریس را برعهده داشته و دانشجویان باتجربه به عنوان منتورینگ فعالیت های عملی را در کنار اساتید به عهده خواهند داشت.
وی ادامه داد: محورهای مورد مطالعه در این دوره شامل طرح ریزی مطالعه، انجام مطالعه و انتشار و گزارش نتایج سیستماتیک و متاآنالیز می باشد.
سرپرست کمیته تحقیقات دانشجویی دانشگاه اظهار داشت: این مدرسه پژوهشی با حضور ۴۰ دانشجو از سراسر کشور به مدت ۵ روز از ۱۷ آذر در سالن توانمند سازی معاونت تحقیقات و فناوری برگزار خواهد شد.
در پایان دوره به گروه های برتر جوایز نفیسی اهدا خواهد شد.