آیا می دانید در مرکز درمانی تخصصی ناباروری حضرت فاطمه الزهرا (س)بابل

به گزارش روابط عمومی و امور بین‌الملل دانشگاه علوم پزشکی بابل، طرح های محتوایی با عنوان (آیا می‌دانید ؟) جهت معرفی مرکز ناباروری فاطمه الزهرا(س) بابل در راستای مصوبه کمیته رسانه و فرهنگی قرارگاه جوانی جمعیت دانشگاه طراحی، چاپ و در سطح شهرستان نصب گردید.

- مرکز درمانی تخصصی ناباروری حضرت فاطمه الزهرا )س( بابل جزء مراکز صاحب‌نام در بین مراکز ناباروری در سطح کشور می‌باشد که سالیانه پذیرای زوج‌های نابارور از اقصی نقاط کشور به‌ویژه استان‌های همجوار گلستان، تهران، گیلان، سمنان و .... می‌باشد.

-در این مرکز 90درصد هزینه‌ها را، دولت پرداخت می‌کند. هزینه‌های اتاق عمل پانکچر و انتقال فریز جنین و IUI سه بار در سال قابل پرداخت است که شامل شرایط ذیل می‌باشد:
1-زوجینی که زیر 49 سال باشند.
2-هر دو زوج باید تابعیت ایرانی داشته باشد.
3-با داشتن فرزند می‌توانند برای فرزند بعدی اقدام کنند.

-زوجین نابارور تنها با پرداخت 10 درصد هزینه وارد درمان ناباروری می‌شوند.

-روشهای فوق تخصصی جهت انتقال سالم جنین (PGD) انجام می‌شود و زوجین با اطمینان صاحب فرزند سالم می‌شوند.

-باوجود درمانگاه‌های PCO و آندومتریوز، تغذیه،ارولوگ و زنان اگر زوجین هرگونه مشکلی داشته باشند برطرف می‌شود