وبسایت انگلیسی دانشگاه علوم پزشکی بابل رونمایی شد

رئیس اداره روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه علوم پزشکی بابل از رونمایی وبسایت انگلیسی دانشگاه خبر داد.

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه علوم پزشکی بابل، آقای حسین آقاجان‌نژاد گفت: وبسایت انگلیسی دانشگاه با همکاری اداره روابط عمومی، معاونت آموزشی و اداره آمار و فناوری اطلاعات دانشگاه به آدرس http://en.mubabol.ac.ir/ راه‌اندازی گردید.
آقای حسین آقاجان نژاد رئیس اداره روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه تصریح کرد: وبسایت انگلیسی دانشگاه در چهارحوزه اصلی اطلاع‌رسانی آموزشی، پژوهشی، دانشجویی و اخبار علمی در دسترس دانشجویان، اساتید، پژوهشگران و همچنین علاقه مندان در حوزه بین الملل قرار خواهد گرفت.
وی افزود: از دیگر خصوصیات این وبسایت امکان پذیرش به‌صورت آنلاین، اطلاع رسانی مربوط به گروه‌های آموزشی، مراکز درمانی و دسترسی‌های موردنیاز بابت ثبت مقالات در مجلات دانشگاه جهت استفاده دانشجویان و اساتید خارجی می‌باشد.
رئیس اداره روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه ادامه داد و گفت: نمای جدید وبسایت فارسی دانشگاه نیز در حال طراحی بوده و در آینده‌ای نزدیک شاهد راه‌اندازی آن خواهیم بود و پس از راه اندازی وبسایت جدید فارسی، طراحی وبسایت عربی هم آغاز خواهد شد.