راه اندازی بخش سونوگرافی در کلینیک تخصصی و فوق تخصصی امید بابل

مدیر کلینیک تخصصی و فوق تخصصی امید بابل از راه اندازی بخش سونوگرافی در کلینیک تخصصی و فوق تخصصی امید بابل همزمان با چهل وچهارمین سال پیروزی انقلاب اسلامی ایران خبر داد.

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه علوم پزشکی بابل، محمدرضا حسن‌زاده مدیر کلینیک تخصصی و فوق تخصصی امید بابل بیان داشت:  همزمان با ایام الله دهه مبارک فجر بخش سونوگرافی با هزینه ۲۰ میلیارد ریالی و با پیگیری آقای دکتر سیفی معاون درمان و مشارکت نیکوکاران در این مرکز راه‌اندازی و مردم عزیز شهرستان بابل و هم استانی های عزیز تحت پوشش خدمات آن قرار گرفتند.
وی افزود: این کلینیک با برخورداری از اساتید مجرب هیات علمی دانشگاه و امکانات  مطلوب و دستگاههای پیشرفته با تعرفه‌های دولتی، خدمات درمانی تخصصی و  فوق تخصصی را به بیماران عزیز ارائه می نماید.