افتتاح بخش دندانپزشکی کلینیک تخصصی و فوق تخصصی امید خوشرودپی

به گزارش روابط عمومی و امور بین‌الملل دانشگاه علوم‌پزشکی بابل، افتتاح بخش دندانپزشکی کلینیک تخصصی و فوق تخصصی امید خوشرودپی با حضور آقای عزیززاده گرجی فرماندار ویژه شهرستان، دکتر سیدعلی مظفرپور رئیس دانشگاه علوم پزشکی، هیات امنا بنیاد سلامت، شهردار و اعضای شورای اسلامی شهر خشرودپی بندپی غربی بابل، بخش دندانپزشکی کلینیک تخصصی و فوق تخصصی امید خوشرودپی افتتاح گردید.

گفتنی است: همزمان با چهل و چهارمین سال پیروزی انقلاب اسلامی ایران این بخش با هزینه ۵ میلیارد ریالی و با مشارکت نیکوکاران منطقه در کلینیک تخصصی و فوق تخصصی امید خوشرودپی راه‌اندازی شد که مردم عزیز ۱۶۰ روستای بندپی غربی و شرقی، لاله‌آباد و گتاب تحت پوشش خدمات آن قرار خواهند گرفت.
قابل ذکر است: این کلینیک با برخورداری از امکانات مطلوب و با #تعرفه‌های_دولتی، مجهز به دستگاه های پیشرفته و محیط استریل، خدمات تخصصی دندانپزشکی شامل کشیدن، پر کردن، عصب‌کشی، جرم‌گیری و روکش را ارائه خواهد نمود.