دانشجوی دانشگاه علوم پزشکی بابل به عنوان برترين محقق دانشجوی کشور معرفی شد

معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم‌پزشکی بابل از کسب عنوان برترين محقق دانشجو در جشنواره کشوری رازی، توسط دانشجوی این دانشگاه خبر داد.

به گزارش روابط عمومی و امور بین‌الملل دانشگاه علوم‌پزشکی بابل، دکتر رجب‌نیا گفت: آقای کیارش سالکی دانشجوی پزشکی این دانشگاه، در بیست و هشتمین جشنواره تحقیقات و فناوری علوم پزشکی رازی، به عنوان برترين محقق دانشجوی برگزیده کمیته دانشجویی انتخاب شد.
دکتر مهدی رجب‌نیا، معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم‌پزشکی بابل بیان داشت: جشنواره رازى معتبرترين جشنواره تحقیقات و فناوری علوم پزشكى كشور مى باشد كه هر سال با حضور رئيس جمهور، وزير بهداشت و وزير علوم و تحقیقات برگزار مى گردد.
وی گفت: مراسم پایانی و اعطای جوایز به برگزیدگان بیست و هشتمین جشنواره تحقیقات و فناوری علوم پزشکی رازی بهمن ماه ۱۴۰۱ با حضور رئیس جمهور حجت الاسلام سید ابراهیم رئیسی، وزیر بهداشت دکتر بهرام عین اللهی، وزیر علوم دکتر زلفی گل، رئیس فرهنگستان علوم پزشکی دکتر مرندی، معاون تحقیقات وزارت بهداشت دکتر پناهی، روئسای دانشگاه های علوم پزشکی و جمعی از نخبگان پژوهش و فناوری در محل سالن اجلاس سران در تهران برگزار شد.

جوایز این جشنواره در دو بخش حقیقی (اشخاص) و حقوقی (دانشگاه‌ها و نهادها) اهدا می‌شود. بخش حقیقی جشنواره در چهار بخش شامل محقق برتر (ایرانی مقیم داخل یا خارج ایران)، محقق جوان و دانشجو، صاحب ابداع و ابتکار و صاحب پژوهش برتر برگزار می‌شود که آثار آن‌ها در یکی از کمیته‌های علوم پایه پزشکی، علوم بالینی و سلامت و ابداعات، اختراعات و فناوری مورد بررسی قرار می‌گیرند.

بخش حقوقی جشنواره در میان دانشگاه‌های علوم پزشکی ایران، مراکز تحقیقاتی علوم پزشکی ایران، دفاتر توسعه تحقیقات بالینی، کمیته‌های تحقیقات دانشجویی دانشگاه‌های علوم‌پزشکی ایران، مجلات علمی، پژوهشی مصوب علوم پزشکی ایران، مراکز رشد فناوری مصوب دانشگاه‌های علوم پزشکی ایران و سازمان‌های غیردولتی، شرکت‌ها، مؤسسات، انجمن‌های خیریه و انجمن‌های علمی حامی پژوهش‌های علوم‌پزشکی برگزار می‌شود.

كسب دانشجوى سال وزارت بهداشت در سال ٢٠٢٢، پژوهشگر برتر كشورى، پژوهشگر برتر دانشگاه علوم پزشكي بابل در سال هاى ٢٠٢٢ و ٢٠٢٢، جايزه تحصيلى بنياد ملى نخبگان، شركت در تيم هاى تحقيقاتى مسأله محور بنياد نخبگان و تحصيل رشته دوم كارشناسى ارشد در علوم پزشكى شهيد بهشتى بخشى از افتخارات آقای کیارش سالکی دانشجوی پزشکی دانشگاه علوم‌پزشکی بابل بوده است.