در اسفند سال جاری ۳ هزار نهال هیرکانی در دانشگاه علوم پزشکی بابل کاشته شد

رئیس دانشگاه علوم پزشکی بابل از کاشت سه هزار اصله نهال های هیرکانی در این دانشگاه در اسفند سال جاری خبر داد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی بابل، به مناسبت ۱۵ اسفند روز درختکاری کاشت درختای هیرکانی با حضور دکتر سیدعلی مظفرپور، معاونین، مدیران، همکاران و دانشجویان در محوطه دانشگاه انجام گردید.
دکتر مظفر پور با اشاره به اینکه محوطه دانشگاه علوم پزشکی باغ بزرگی به مساحت حدود ۴۸ هتکار می باشد، بیان داشت: در گذشته دانشگاه به  شکل باغ با درختان فراوان بوده که به مرور زمان بخشی از درختان دچار آسیب شدند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی بابل با ذکر این نکته که درختکاری سنت حسنه ای است که مورد توصیه منابع دینی و مقام معظم رهبری بوده است، عنوان کرد: از ۴ سال گذشته درختکاری با وسعت گسترده در این دانشگاه آغاز شده که تاکنون با احتساب سه هزار نهالی که امسال قرص شد تعداد ۱۱ هزار اصل درخت کاشته شده که عمدتا درخت های هیرکانی و متناسب با وضعیت بومی این منطقه می باشد.
دکتر سید علی مظفرپور اذعان داشت: نهال های کاشته شده در دانشگاه از ۱۴ گونه هیرکانی می باشد که بخش مهم این پروژه، موضوع نگهداری از درختان می باشد که باید با جدیت بیشتری انجام شود تا نتایج آن را به شکل باغ زیبا مشاهده کنیم.