جشن روز جوان فصل نو، فصل همدلی در دانشگاه برگزار شد

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه علوم پزشکی بابل، جشن روز جوان با عنوان «فصل نو، فصل همدلی» ،به مناسبت ولادت حضرت علی اکبر(ع) ، اعیاد شعبانیه با حضور دکتر سیدعلی مظفرپور رئیس دانشگاه، دکترمهدی محمدیان معاون فرهنگی و دانشجویی و با استقبال پرشور دانشجویان و با همت کانون ها ی دانشجویی معاونت فرهنگی و دانشجویی در سالن شهید شجاعیان دانشگاه برگزار شد .

گفتنی است در ابتدای برنامه دکتر محمدیان در سخنانی کوتاه به بیان خیرمقدم و تبریک روز های جشن و سرور ماه شعبان پرداختند.
قابل ذکر است صندلی داغ با حضور دکترسیدعلی مظفرپور رئیس دانشگاه و سوالات گوناگون از سوی دانشجویان برگزار گردید.
لازم به ذکر است استندآپ کمدی ، اجرای گروه موسیقی زندگی مازندران ، اجرای گروه موسیقی دانشجویی کانون موسیقی، قرعه کشی ، مسابقات دانشجویی از دیگر برنامه های جذاب و شاد این مراسم بود که فضای مفرحی را در بین دانشجویان دانشگاه فراهم نمود.