بوی نامطبوع،  دانش آموزان بابلی را هم راهی بیمارستان کرد

تعدادی از دانش آموزان بدحال بابلی که به بیمارستان منتقل شده بودند بعد از یک ساعت و نیم با حال مساعد ترخیص شدند.

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه علوم پزشکی بابل، تعدادی از دانش آموزان بابلی با استنشاق بوی نامطبوعی دچار اضطراب ، استرس و تعدادی نیز دچار تنگی نفس می شوند .

این دانش آموزان بدحال که با آمبولانس‌های اورژانس به مراکز درمانی شهید بهشتی و روحانی بابل منتقل شده بودند بعد از یک ساعت و نیم با حال مساعد ترخیص شدند.

فوق تخصص ریه و پزشک اورژانس بیمارستان آیت الله روحانی بابل گفت: حدود ۲۰ تا ۳۰ دانش آموز دختر دبیرستان‌های فریده میری و صبوری شهرستان بابل پیش از ظهر امروز با علائم شبه مسمومیت در بخش اورژانس این بیمارستان بستری شدند.

دکتر مهدی‌نژاد با بیان اینکه این دانش‌آموزان هم اکنون با صحت و سلامت کامل مرخص شدند، افزود: بر اساس خود اظهاری دانش‌آموزان برخی از آن‌ها نشانه‌هایی از جمله سوزش چشم و شکم داشتند که این موضوع سریعا مورد بررسی‌های پزشکی قرار گرفت.

او ادامه داد: این دختران دانش آموز، مورد معاینات پزشکی و تخصصی قرار گرفتند و دلایلی مبنی بر مسمومیت کشف نشد و پس از حدود یک ساعت و نیم دانش‌آموزان مرخص شدند.