افزایش و توسعه ۱۶۰ درصدی رشته و مقاطع تحصیلی دانشگاه علوم پزشکی بابل در ۱٢ سال گذشته

مدیر تحصیلات تکمیلی دانشگاه علوم پزشکی بابل از رشد و توسعه قابل توجه این دانشگاه از سال ۱۳۸۸ به بعد خبر داد و گفت: تعداد رشته ها در این مدت از 30 رشته/مقطع به ۷۸ رشته/مقطع افزایش پیدا کرده است.

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه علوم پزشکی بابل دکتر یحیی پور گفت: سند توسعه متوازن آموزش عالی سلامت دانشگاههای علوم پزشکی کلان منطقه یک و چارت تشکیلات دانشکده ها، گروه های آموزشی و اعضای هیأت علمی دانشگاه (جاریزی اعضای هیأت علمی دانشگاه) نیز با همت، پشتکار، همکاری و پیگیری مداوم در حوزه معاونت آموزشی دانشگاه به تصویب هیأت رئیسه و شورای دانشگاه رسیده است.
دکتر یوسف یحیی‌پور مدیر تحصیلات تکمیلی دانشگاه با اشاره به اینکه از سال 1389 تاکنون روند توسعه و گسترش بسیار خوبی با همت همه مسئولین و کارکنان دانشگاه صورت گرفته است، گفت: در 12 سال گذشته تعداد دانشکده‌های دانشگاه از 4 دانشکده به 9 دانشکده رسیده است و همچنین تعداد رشته‌های کارشناسی (۱۳ رشته) و دکترای عمومی (۲ رشته پزشکی و دندانپزشکی) به ۱۹ رشته، کارشناسی ارشد از 3 رشته به 18 رشته، رشته‌های تخصصی بالینی (دستیاری) از 5 رشته به 15 رشته، رشته‌های تخصصی دندانپزشکی از 7 رشته به 10 رشته افزایش‌یافته است.

این مسئول ادامه داد و گفت: از سال 1389 تاکنون رشته‌های فوق تخصصی دستیاری از یک‌رشته به 3 رشته رسید و 2 رشته PHD نیز در این مدت راه‌اندازی شد.

وی با اشاره به اینکه ۱۱ رشته دکتری تخصصی پژوهش محور در دانشگاه راه اندازی شد، گفت: راه اندازی مرکز آزمون الکترونیک دانشگاه، مسئولیت اعتباربخشی مرکز آموزشی درمانی شهید بهشتی در سال 1397، برگزاری آزمون های کشوری پذیرش دستیار دندانپزشکی و دکترای تخصصی (Ph.D) از مهمترین فعالیتهای این حوزه بود.

مدیر تحصیلات تکمیلی دانشگاه علوم پزشکی بابل اذعان داشت: رشته های فوق تخصصی بالینی شامل خون و انکولوژی، ریه، اینترونشن قلب، نفرولوژی بالغین، روماتولوژی و رشته های تخصصی بالینی شامل چشم، جراحی گوش، حلق و بینی، بیماریهای پوست و همچنین رشته های دکترای تخصصی (Ph.D) فیزیوتراپی، مامایی، داروسازی سنتی، سالمندشناسی، سم شناسی، فارماکولوژی، باکتری شناسی پزشکی، ایمنی شناسی پزشکی در دستور سند توسعه آینده دانشگاه علوم پزشکی بابل قرار دارد.

دکتر یحیی پور افزود: رشته های کارشناسی ارشد پرستاری مراقبت های ویژه، ویروس شناسی پزشکی، پرستاری اورژانس، شنوایی شناسی، گفتار درمانی، اتاق عمل، فیزیولوژی هم در دستور سند توسعه آینده دانشگاه می باشند.