آغاز طرح سلامت نوروزی اورژانس دانشگاه علوم‌پزشکی بابل

رییس اورژانس بابل از آغاز طرح سلامت نوروزی اورژانس دانشگاه علوم‌پزشکی بابل خبر داد.

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه علوم پزشکی بابل، دکتر رمضانی با اشاره به کلیه پایگاه‌های شانزده‌گانه سازمان اورژانس پیش‌بیمارستانی دانشگاه علوم پزشکی بابل گفت:  با شروع طرح سلامت نوروزی  که از امروز آغاز شده و تا ۱۵ فروردین ادامه خواهد یافت.

دکتر رمضانی دبیر ستاد خدمات نوروزی دانشگاه ادامه داد و بیان داشت: کلیه آمبولانس‌های مستقر در پایگاه‌های جاده‌ای استقرار نوروزی تا قبل از ماه مبارک رمضان صبحها از ساعت ۱۰_۱۲ صبح و عصرها از ساعت ۱۸_۲۱ می باشد.درماه مبارک رمضان صبحها از ساعت ۱۰_۱۲ و عصرها از ساعت ۱۹:۳۰ الی ۲۱:۳۰ در مکان‌های پرتردد به جهت سرعت‌دهی در امر امدادرسانی و افزایش امنیت خاطر همشهریان گرانقدر و همچنین در حاشیه جاده‌ها به صورت پررنگ مستقر خواهند بود.

وی تصریح کرد: اورژانس ۱۱۵ بابل با ۶ ایستگاه سلامت در سطح شهرستان آماده خدمات‌دهی به همشهریان عزیز هستند.

این مسئول افزود: در این طرح ۱۶ آمبولانس فعال و یک دستگاه اتوبوس آمبولانس و ۲ دستگاه موتورلانس به همراه ۱۴۰ نفر پرسنل اعم از عملیاتی، دیسپچ و اداری حضور دارند.