مراجعه بیش از یازده هزار بیمار به اورژانس بیمارستان‌های شهرستان بابل از ابتدای طرح سلامت نوروزی

به گزارش روابط عمومی اورژانس 115 دانشگاه علوم پزشکی بابل، دکتر رمضانی رییس اورژانس و دبیر ستاد طرح سلامت نوروزی دانشگاه علوم پزشکی بابل گفت: از تاریخ ۲۵ اسفند تا ۴ فروردین، ۱۱۲۳۸ بیمار تحت پوشش درمانی بخش اورژانس مراکز آموزشی و درمانی تابع دانشگاه علوم پزشکی بابل قرار گرفتند.

وی افزود: 9050 نفر از مراجعه‌کنندگان به ‌صورت سرپایی درمان و ۲۱۸۸ نفر نیز بستری شدند. از ۹۸۶ مسافری که جهت درمان تاکنون به بیمارستان‌های تابع دانشگاه علوم‌پزشکی بابل مراجعه کردند حدود۸۲نفر نیازمند پذیرش و بستری در مراکز درمانی بودند.
دکتر رمضانی تصریح کرد: از ابتدای طرح سلامت نوروزی تاکنون ۵۳۷ عمل جراحی در بیمارستان‌های دولتی و خصوصی بابل انجام گردید.
رییس اورژانس و دبیر ستاد طرح سلامت نوروزی دانشگاه علوم پزشکی بابل بیان داشت: در اورژانس ١١۵ بابل در این مدت ۱۰۳۲ ماموریت انجام شد که ۳۶۰ماموریت شهری و ۶۷۲ ماموریت جاده‌ای بودند که از این میان ۸۳۶ ماموریت غیرتصادفی و ۱۹۶ ماموریت تصادفی بود.