تولد ۶۶۵۰ نوزاد در سال گذشته در بابل

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی بابل از به‌دنیا آمدن ۶۶۵۰ نوزاد در سال گذشته در بابل خبر داد.

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه علوم پزشکی بابل، دکتر محمدیان اظهار کرد: در سال گذشته در شهرستان بابل در مجموع ۶۶۵۰ نوزاد متولد شدند که از این تعداد ۵۱.۵ درصد پسر و ۴۸.۵ درصد دختر بودند.
 دکتر مهدی محمدیان معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی بابل ادامه داد: از این تعداد ۱۲۰ مورد دوقلویی و دو مورد سه قلویی بود.
این مسئول افزود: دانشگاه علوم پزشکی بابل در اجرای برنامه های ترویج زایمان طبیعی و قانون جوانی جمعیت، به میزان بیش از ۵ درصدشاخص زایمان طبیعی  را ارتقا داده است و این اقدام دانشگاه مورد تقدیر معاون درمان وزارت متبوع قرار گرفت.
همچنین وی عنوان کردند: با توجه به سیاست کشور در اجرای قانون جوانی جمعیت ، این معاونت هم در همین راستا تمام توان خود را بکار خواهد گرفت.
دکتر محمدیان ادامه داد: با عنایت به اهمیت سلامت مادران و نوزادان و در ادامه این روند یکی از برنامه های مهم دانشگاه این است که در سال ۱۴۰۲ تعداد بیشتری از نوزادان به روش زایمان طبیعی متولد شوند.