بازدید استاندار مازندران از پروژه های عمرانی دانشگاه علوم پزشکی بابل

به گزارش روابط‌عمومی و امور بین‌الملل «دانشگاه علوم پزشکی بابل»، دکتر سید محمود حسینی پور استاندار مازندران با همراهی دکتر قاسم عزیززاده گرجی معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان بابل و دکتر مظفر پور رئیس دانشگاه علوم پزشکی بابل از مرکز تخصصی ناباروری فاطمه الزهرا (س)، سلامتکده طب سنتی، ساختمان جدید دانشکده دندانپزشکی، نمایشگاه دائمی بازدید نمودند.

گفتنی است نشست دکتر سید محمود حسینی پور استاندار مازندران با حضور حجت الاسلام روحانی امام جمعه بابل، دکتر قاسم عزیززاده گرجی معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان بابل، دکتر مظفر پور رئیس دانشگاه علوم پزشکی بابل حجت الاسلام نیکزاد مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه، هیات رئیسه و دانشجویان برگزار شد.
در این نشست رئیس دانشگاه علوم پزشکی بابل عملکرد و همچنین ظرفیت‌ها، توانمندی‌ها، امکانات و رتبه های برتر دانشگاه را ارائه نمودند.