دومین نشست دانشجویی کشوری احامی به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی بابل

مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری دانشگاه علوم پزشکی بابل از دومین دوره نشست دبیران و نائب دبیران قرارگاه استانی هیئت های دانشجویی کشور با عنوان «احامی» به میزبانی دانشگاه بابل خبر داد.

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه علوم پزشکی بابل، حجت الاسلام دکتر نیکزاد مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه گفت: دومین دوره نشست دبیران و نائب دبیران قرارگاه استانی هیئت های دانشجویی کشور تحت عنوان نشست احامی در تاریخ 8-6 اردیبهشت 1402 به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی بابل و هیئت مکتب الشهداء برگزار می گردد.
مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری  تصریح کرد: در این نشست حجت الاسلام و المسلمین دکتر رستمی رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه های کشور، حجت الاسلام و المسلمین آقای فاطمی پور معاون سیاسی فرهنگی نهاد و اساتید برجسته همچون حجت الاسلام و المسلمین عالمی ، دکتر جلالی‌پور حضور می یابند.

حجت الاسلام دکتر نیکزاد اذعان داشت: در این دوره دبیران و نائب دبیران استانی هیئت های دانشجویی به انتقال تجربیات و ارائه گزارش عملکرد استانی پرداخته و در دوره های آموزشی تشکیلاتی برگزار شده شرکت می نمایند.
وی افزود: برگزاری نشست و جلسات، کلاسهای آموزشی تشکیلاتی، هیئت، اردو تفریحی و  بازدید از موزه بابل از دیگر برنامه های این نشست خواهد بود.