مراجعه بیش از ۲۳ هزار بیمار به مراکز بیمارستانی شهرستان بابل در نوروز ۱۴۰۲

دبیر ستاد طرح سلامت نوروزی دانشگاه علوم پزشکی بابل، از مراجعه ۲۱۳ هزار و ۷۳۲ بیمار به مراکز بیمارستانی شهرستان بابل در طرح سلامت ۱۴۰۲ خبر داد.

به گزارش روابط عمومی اورژانس 115 دانشگاه علوم پزشکی بابل، دکتر رمضانی بیان داشت: از تاریخ ۲۴ اسفند تا ۱۴ فروردین، بالغ بر ۲۳۷۳۲ نفر تحت پوشش درمانی بخش اورژانس مراکز آموزشی و درمانی تابع دانشگاه علوم پزشکی بابل قرار گرفتند.
دکتر میرسعید رمضانی رییس اورژانس و دبیر ستاد طرح سلامت نوروزی دانشگاه علوم پزشکی بابل تصریح کرد: ۱۹۳۱۳نفر از مراجعه‌کنندگان به‌صورت سرپایی درمان و ۴۴۱۹ نفر نیز بستری شدند.
وی گفت: از۳۴۹۲ مسافری که جهت درمان به بیمارستان‌های تابع دانشگاه علوم‌پزشکی بابل مراجعه کردند حدود۱۰۲ نفر نیازمند پذیرش و بستری در مراکز درمانی بودند.

این مسئول افزود: در طرح سلامت نوروزی تا کنون ۹۹۲ عمل جراحی در بیمارستان‌های دولتی و خصوصی بابل انجام گردید.
دکتر رمضانی اذعان داشت: اورژانس ١١۵ بابل در این مدت ۲۰۲۱ ماموریت انجام دادند که ۶۵۹ ماموریت شهری، ۱۳۲۱ماموریت جاده‌ای و۴۱ ماموریت ایستگاه سلامت، ۵۴۳ ماموریت غیرتصادفی و ۳۴۷ ماموریت تصادفی بود.