شانزدهمین جشنواره آموزشی شهید مطهری و گرامیداشت مقام استاد در دانشگاه علوم پزشکی بابل

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه علوم پزشکی بابل، شانزدهمین جشنواره آموزشی شهید مطهری و گرامیداشت مقام استاد روز پنجشنبه (فردا) ۷ اردیبهشت ۱۴۰۲ ساعت 9 الی 11 صبح در سالن همایش دکتر خالق‌نژاد بیمارستان آیت ا... روحانی برگزار می گردد.

گفتنی است این جضنواره با حضور دکتر سیدعلی مظفرپور رئیس دانشگاه و اعضای کمیسونهای آموزش و بهداشت مجلس شورای اسلامی برگزار می شود.
لازم به ذکر است این جشنواره دارای امتیاز فرهنگی می باشد همچنین همراه با اهدای یادبود به اعضای شرکت کننده و تقدیر از فرایندهای برتر و اساتید نمونه خواهد بود.
قابل ذکر است از کلیه اعضای محترم هیات علمی دعوت می شود تا در این رویداد علمی و فرهنگی شرکت فرمایند.