شان و منزلت حضرت معصومه(س)، موجب شگفتی می‌شود

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی بابل، حجت الاسلام دکتر نیکزاد مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه به مناسبت دهه کرامت گفت: اول ذی القعده لغایت یازدهم ذی القعده به مناسبت ولادت حضرت معصومه(س) و ولادت امام رضا (ع) دهه کرامت نامگذاری شده است.

حجت الاسلام دکتر نیکزاد بیان داشت: اول ذی القعده ولادت حضرت معصومه(س) و روز دختر می باشد که این بانو دارای شان و منزلت بالایی در نزد خدا دارد و الگوی دختران شیعه و همه جهان می باشد.
مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه افزود: روایاتی از امامان و بزرگان در شان و منزلت  حضرت معصومه(س) بیان شده که انسان دچار شگفتی می شود.
این مسئول تصریح کرد: امام صادق(ع) سی سال قبل از ولادت حضرت معصومه(س) می فرماید: فرزندی از فرزندان و پاره تن من در قم مدفون می شود شیعیان با شفاعت او به بهشت می روند و هرکس به زیارتش برود وارد بهشت می شود.