بازگشت شنوایی به ۷۲ کودک شمالی در بابل/ هزینه بالای کاشت حلزون توسط دولت پرداخت می شود

رئیس دانشگاه علوم پزشکی بابل، از بازگشت شنوایی به ۷۲ کودک شمالی در بابل خبر داد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی بابل، دکتر سیدعلی مظفرپور رئیس دانشگاه گفت: در مرکز کاشت حلزون شنوایی دانشگاه علوم پزشکی بابل که بعنوان تنها مرکز ارجاعی از کل استان های مازندران، سمنان و گلستان می‌باشد از زمان راه‌اندازی از اردیبهشت ۱۴۰۰ تاکنون، ۷۲ کودک، شنوایی خود را بدست آوردند.
دکتر سیدعلی مظفرپور بیان داشت: پروتز مورد استفاده در این نوع جراحی،دارای هزینه بالایی می باشد، اما برای کودکان فاقد شنوایی، به صورت رایگان می باشد.
وی ادامه و گفت: با راه اندازی مرکز کاشت حلزون شنوایی در بیمارستان آیت ا.. روحانی(ره) بابل این افتخار را داریم که از نقاط مختلف استان و استانهای مجاور، پذیرای بیمارانی که نیاز به این عمل دارند، باشیم و درمان این بیماران زمان طلایی دارد که باید قبل از تکلم آغاز شود.

ریس دانشگاه علوم پزشکی بابل تصریح کرد: خانواده ها باید در بدو تولد در مراحل غربالگری شنوایی بسیار حساس باشند. اگر کودکانی که دچار اختلالات شنوایی هستند در غربالگری شناسایی نشوند، در سنین بالا اعمال جراحی نمی تواند آنچنان موثر باشد.