تامین داروهای مورد نیاز بیماران در ایام نوروزی

معاون دارو وغذای دانشگاه علوم پزشکی بابل از افزایش توزیع داروی بیماری‌های خاص در تمام مراکز آموزشی درمانی بابل خبر داد به گزارش روابط عمومی دانشگاه به نقل ازمعاونت دارووغذای دانشگاه گفت: داروخانه های شبانه روزی شهرستان بابل بصورت شبانه روزی و24 ساعته به ارائه خدمات دارویی می پردازند...

معاون دارو وغذای دانشگاه علوم پزشکی بابل از افزایش توزیع داروی بیماری‌های خاص در تمام مراکز آموزشی درمانی تعیین شده بابل خبر داد به گزارش روابط عمومی دانشگاه به نقل ازمعاونت دارووغذای دانشگاه گفت: داروخانه های شبانه روزی شهرستان بابل بصورت شبانه روزی و24 ساعته به ارائه خدمات دارویی می پردازند دکتر رضازاده افزود :در شهرهایی که فاقد داروخانه شبانه روزی هستند داروخانه های موجود درایام تعطیلات به صورت کشیک مشغول ارائه خدماتند شرکتهای دارویی مراکز آموزشی درمانی وانبار دارویی بجز روزهای کاری در ایام تعطیل به صورت کشیک جهت رفع مشکلات وکمبودها ی دارویی احتمالی شهروندان ومسافران مشغول فعالیت می باشند مرکز اطلاعرسانی دارووسموم معاونت داروغذا دانشگاه نیز در ایام نوروز به صورت 24 ساعته با شماره 09646 پاسخگوی سوالات دارویی همشهریان ومسافران نوروزی است معاون دارووغذای دانشگاه از دیگر اقدامات جهت اطلاعرسانی به چاپ پمفلت اشاره کرد وبیان داشت :تعداد 6000پمفلت باعناوین توصیه های دارویی ،توصیه های غذایی وبهداشتی درایام نوروزی در اختیار جمعیت هلال احمر ومعاونت بهداشتی نیروی انتظامی آموزش وپرورش و....جهت توزیع در بین گروههای مخاطب و مسافران نوروزی قرار داده شد .