رئیس دانشگاه :یادگاران شهدا بزرگ‌ترین سند اعتبار دانشگاه‌ها هستند

یادگاران شهدا بزرگ‌ترین سند اعتبار دانشگاه‌ها هستند خبرگزاری فارس: رئیس دانشگاه علوم پزشکی بابل با اشاره به اینکه بیش از 200 نفر از فرزندان و یادگاران شهدا در دانشگاه علوم پزشکی بابل مشغول فعالیت هستند، گفت: یادگاران شهدا بزرگ‌ترین سند افتخار و اعتبار دانشگاه و دانشگاهیان هستند. به گزارش خبرگزاری فارس از بابل، ابراهیم میکانیکی عصر امروز در دومین همایش پدران آسمانی در سالن شهید شجاعیان دانشگاه علوم پزشکی بابل اظهار داشت: همایش پدران آسمانی برای سومین بار در شهرستان بابل در حال برگزاری است که دانشگاه علوم پزشکی بابل برای دومین بار میزبان برگزاری این همایش است. وی با اشاره به اهداف بلند برگزاری این همایش افزود: این همایش با هدف گرامیداشت یاد و خاطره شهدای هشت سال دفاع مقدس، ارج نهادن به خانواده شهدا و تکریم از مقام و منزلت شهدا برای دفاع از آرمان‌های انقلاب اسلامی برگزار شده است. میکانیکی بیان داشت: استقبال چشمگیر مردم بابل، دانشجویان، کارکنان و اساتید و فرزندان شهدا نشان از پایبندی به مقام و منزلت شهدا است. رئیس دانشگاه علوم پزشکی بابل با اشاره به اینکه فرزندان شهدا بزرگ‌ترین سند افتخار و اعتبار دانشگاه و دانشگاهیان هستند، از فعالیت بیش از200 فرزند شاهد در دانشگاه علوم پزشکی بابل خبر داد و افزود: در جذب جدید بیمارستان آیت‌الله روحانی بابل در آینده نزدیک حدود 30 درصد از فرزندان شاهد، ایثارگر و جانبازان جذب این بیمارستان می‌شوند. میکانیکی تصریح کرد: همچنان که شهدای انقلاب اسلامی در دفاع از مرز و بوم پیش‌قدم بودند امروز فرزندان آنها نیز با بهره‌گیری از آرمان‌های شهدا بهترین گزینه برای حفاظت از اهداف انقلاب اسلامی در برابر تهاجم فرهنگی دشمنان هستند و بر این اساس باید به یادگاران شهدا توجه ویژه شود تا این فرزندان کارایی لازم در پیشبرد بزرگ اهداف نظام اسلامی را از خود به منصه ظهور برسانند.