ارتقا دانشگاه علوم پزشکی بابل به تیپ یک

رییس دانشگاه علوم پزشكی و خدمات بهداشتی درمانی بابل گفت: براساس رای صادره در جلسه شورای گسترش دانشگاه های علوم پزشكی، با ارتقای دانشگاه علوم پزشكی بابل به دانشگاه تیپ یك موافقت شد وی اظهار كرد: دانشگاه علوم پزشكی بابل با شش دانشكده و 297عضو هیات علمی كه 12نفراز آنان استاد و 37 نفر دانشیار می باشند، حدود سه هزار دانشجو را در 62 رشته تحصیلی آموزش می دهد.دکتر میکانیکی گفت: این دانشگاه كه دارای هفت مركز آموزشی و درمانی است در زمینه آموزشی وپژوهشی توانسته است توفیقات زیادی را کسب کند.آقای دکتر میکانیکی،ارتقا دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی بابل به تیپ یک را به کلیه اساتید،دانشجویان،مدیران و کارمندان این دانشگاه تبریک گفت.