دانشگاه علوم پزشکی بابل، رتبه اول وب سایتهای بیمارستانی دانشگاه های علوم پزشکی کشور را کسب کرد

دانشگاه علوم پزشکی بابل رتبه 1 وبومتریک وب سایت های بیمارستانی دانشگاه های علوم پزشکی کشوردرسال 2014 را به خود اختصاص داد. به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی بابل ؛ دکترربیعی سرپرست دانشگاه علوم پزشکی بابل ، گفت: این دانشگاه توانست جایگاه اولین دانشگاه علوم پزشکی کشور را به خود اختصاص دهد وی در خصوص رتبه یک وبومتریک وب سایت های بیمارستانی دانشگاه علوم پزشکی بابل در بین تمام دانشگاه های کشور، افزود: این دانشگاه همچنین در رتبه بندی جهانی،توانست به رتبه 600 در سراسر جهان دست یابد....

دانشگاه علوم پزشکی بابل رتبه 1 وبومتریک وب سایت های بیمارستانی دانشگاه های علوم پزشکی کشور را در سال 2014، به خود اختصاص داد. به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی بابل ؛ دکترربیعی سرپرست دانشگاه علوم پزشکی بابل ، گفت: این دانشگاه توانست جایگاه اولین دانشگاه علوم پزشکی کشور را به خود اختصاص دهد وی در خصوص رتبه یک وبومتریک وب سایت های بیمارستانی دانشگاه علوم پزشکی بابل در بین تمام دانشگاه های کشور، افزود: این دانشگاه همچنین در رتبه بندی جهانی،توانست به رتبه 600 در سراسر جهان دست یابد. دکترربیعی استفاده از ظرفیت های وب سایت در توسعه آموزش پزشكی را از اهداف اصلی این دانشگاه دانست و ادامه داد: با توجه به مزایای استفاده از خدمات الکترونیک و جایگزینی آن با خدمت رسانی حضوری، شهروندان و دانشجویان می‌توانند با مراجعه به وب سایت های دانشگاه علوم پزشکی بابل از خدمات متنوع آموزشی، بهداشتی و درمانی بهره‌مند شوند. رئيس اداره آمار و فناوري اطلاعات دانشگاه علوم پزشكي بابل ضمن تبریک كسب افتخاري ديگر براي دانشگاه علوم پزشكي وارتقاي جايگاه بين المللي دانشگاه علوم پزشكي بابل و بیمارستان های آن، در نظام رتبه بندي وبومتريك،به ریاست دانشگاه و دانشگاهیان افزود، شاخص های وبومتریک، اولین بار در سال ۲۰۰۴ انجام شد که بر اساس شاخصی مرکب از چندین پارامتر به منظور رنکینگ وب سایت دانشگاه ها تهیه شد. این پارامتر ها در حال حاضر عبارتند از: - حجم اطلاعات موجود بر روی وب (Size) - قابلیت دسترسی (Visibility) - فایلهای محتوایی (Rich Files) - تعداد مقالات و رتبه علمی در گوگل (Google Scholar). دکتر شیرزادیان گفت :هر یک از پارامترهای وبومتریکس دارای جزئیات بسیاریست و روشهایی برای محاسبه هر یک وجود دارد. رتبه بندی وبومتریک میزان فعالیت علمی و آموزشی وب سایتهای دانشگاه ها و موسسات علمی و آموزشی را بصورت دوره ای نشان می‌دهد. وی یادآورشد شاخص های رتبه بندی وبومتریک همچنین میزان توجه موسسات و دانشگاه ها را به نشر اینترنتی نشان می دهند که امیدواریم با راهنمایی و حمایت ریاست محترم دانشگاه شاهد موفقیتهای بیشتر درسایر زمینه های آمار وفناوری اطلاعات باشیم.