برگزاری اولین جلسه مدیران بیماستانها با مدیریت ITدانشگاه

اولین جلسه هماهنگی به منظور بررسی مشکلات نرم افزاری و سخت افزاری موجود در دانشگاه ، با حضور دکتر یمین فیروز ، مدیر اداره آمار و فن اوری اطلاعات و ارتباطات دانشگاه ، آقای پیاده رویی مدیر بیمارستان آیت ا... روحانی ، دکتر رجبی مدیر بیمارستان شهید بهشتی ، آقای حسینجانزاده معاون مدیر توسعه سازمان و منابع انسانی دانشگاه و جمعی از کارشناسان واحد IT ، معاونت توسعه و بیمارستانهای آیت ا... روحانی و شهید بهشتی در تاریخ 26/1/92 در بیمارستان آیت ا... روحانی تشکیل گردید . حضار در جلسه ، ضمن تشکر از برگزاری این جلسه خواستار ادامه این روند و برگزاری جلسات مشابه گردیدند.