قابل توجه دانشجويان محترم :

انتخاب واحد اينترنتي اين دانشگاه ازتاريخ 3/11/88 لغايت 7/11/88 برگزار مي گردد.

قابل توجه دانشجويان محترم : انتخاب واحد اينترنتي اين دانشگاه ازتاريخ 3/11/88 لغايت7/11/88 برگزار مي گردد. بدين منظور به آدرس زير مراجعه کنيد : http://amoozesh.mubabol.ac.ir تذكر : الف ) جهت استفاده از وب سايت مديريت امور آموزشي دانشگاه و انتخاب واحد اينترنتي نام کاربر: شماره دانشجويي مي باشد و رمز عبور :شماره شناسنامه تعريف شده است، جهت اطمينان از صحت موارد ذکر شده بخصوص شماره شناسنامه به کارشناسان امور آموزشي دانشکده هاي تابعه مراجعه فرماييد تا خللي در انتخاب واحد صورت نگيرد ب ) تاييديه انتخاب واحد خود را از سيستم پرينت بگيريد و در اولين فرصت به آموزش تحويل دهيد. ج ) اگر واحد هاي پيشنهادي پاسخ گوي نياز انتخاب واحد شما در ترم مربوطه نمي باشد بايد هنگام انتخاب واحد حضوري به اداره آموزش دانشكده مراجعه كنيد. و كليه مراحل انتخاب واحد ( امضاي استاد راهنما و مراجعه به آموزش و گرفتن تاييديه ) را طي كنيد . د )چنانچه دانشجويي به هر دليل نتواند, انتخاب واحد را از طريق اينترنت تا تاريخ ياد شده انجام دهدمي بايست طبق تقويم دانشگاهي به آموزش دانشکده مراجعه نمايند.بديهي است پس از تاريخ ياد شده هيچ گونه انتخاب واحدي براي دانشجوصورت نخواهد گرفت و مسئوليت آن به عهده دانشجو مي باشد.