جسد اهدایی به دانشگاه علوم‌ پزشکی بابل تحویل خانواده شد

نخستین جسد اهدایی که دو سال برای آموزش و پژوهش وقف دانشگاه علوم پزشکی شهرستان بابل بود تحویل خانواده شد.

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه علوم پزشکی بابل، دکتر جعفری پور گفت: پیکر خانم 54 ساله مبتلا به کانسر پستان در سال 1400 بنا به وصیت خود مرحومه در اختیار دانشکده پزشکی دانشگاه برای اهداف آموزشی قرار گرفت.
دکتر جعفری پور رئیس دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی بابل با اشاره به اینکه اهدای جسد به دانشکده‌ها برای مقاصد آموزشی است، ادامه داد: در واقع، نجات جان انسان ها در گروی آموزش و تربیت پزشکان و پرسنلی است که بتوانند در شرایط اضطراری به موقع و به درستی عمل کنند که از جمله نیازمند فراگیری عملی و واقف بودن به جزئیات آناتومیک کالبد انسان است و در همین راستا نیز این یک تصمیم مهم و قابل تقدیر است.
وی افزود: این حرکت خداپسندانه و خیرخواهانه خانم 54 ساله قائمشهری موجب شد ما بتوانیم ترویج این فرهنگ در این شهرستان و استان شروع کنیم .
دکتر جعفری پور در همین راستا ادامه داد و گفت: پیکر این خانم گرامی با رضایت خانواده به مدت دوسال در آموزش پزشکی مورد استفاده قرار گرفت و بعد از دوسال تحویل خانواده شد.