برگزاری اولین دوره پودمانی انفورماتیک پرستاری (سطح متوسط)

آماده سازی پرستاران برای رویارویی با دگرگونی‌های عصر اطلاعات نیازمند برنامه ریزی است. قطعا آموزش فرهنگ سازی، اولین پیش نیاز بکارگیری موثرتر فناوری اطلاعات در مراقبت پرستاری با چشم انداز ارتقای کیفیت مراقبت و ارتقای سلامت جامعه می باشد.

هدف از این برنامه آموزشی آشنایی پرستاران با حداقل هایی است که یک پرستار باید از فناوری اطلاعات بداند تا در وضعیت چالش برانگیز و تحولی عصر حاضر بتواند این ابزارها را برای بهبود پیامد مراقبت سودمندانه تر استفاده کند.

دانشگاه علوم پزشکی هوشمند با همکاری اساتید برجسته دانشگاه‌های داخل کشور در نظر دارد به منظور توسعه دانش و صلاحیت‌های انفورماتیک پرستاری تمامی پرستاران دوره پودمانی با عنوان انفورماتیک پرستاری سطح متوسط را برگزار نماید.

لذا از تمامی علاقمندان به این حوزه دعوت میشود در این دوره پودمانی که بصورت مجازی غیرهمزمان و همزمان برگزار می شود، ثبت نام نمایند.