پیام تبریک سرپرست دانشگاه علوم پزشکی بابل به مناسبت روز علوم آزمایشگاهی

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه،دکتر سید فرزاد جلالی سرپرست دانشگاه علوم پزشکی طی پیامی ۳۰ فروردین ماه روز علوم آزمایشگاهی را تبریک گفت.

متن پیام بدین شرح می باشد:
بسمعه تعالی
روز ۳۰ فروردین که به‌ پاس بزرگداشت حکیم فرزانه اسماعیل جرجانی روز علوم آزمایشگاهی نام‌گذاری شده، فرصت مغتنمی است برای قدردانی از تلاش و کوشش جامعه علوم آزمایشگاهی و تلاشگران گمنام جبهه سلامت، آنانی که با تشخیص دقیق و سریع به ‌عنوان حلقه مهم ارتباطی و هماهنگ‌کننده بین اعضای تیم بهداشت و درمان نقش بسیار مهمی در تأمین سلامت ایفا می‌نمایند.

اینجانب این روز بزرگ را به همه فعالان بخش های مختلف این حوزه که ایثارگرانه در راه سلامت جامعه قدم برمی دارند تبریک عرض نموده و از درگاه ایزد منان توفیق روز افزون این قشر خدوم را در جهت ارتقاء جایگاه حرفه ای خود و خدمتگذاری به امت اسلامی آرزو می نمایم.