بازدید اعضای هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی بابل از رصد خانه آلاشت سوادکوه

به گزارش مفدا بابل اعضای هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی بابل از "رصد خانه آلاشت سوادکوه"، سه شنبه ۹ مرداد ۹۷، بازدید به عمل آوردند.

این اردوی فرهنگی علمی در قالب کارگاهی برگزار شده که اولین جلسه "کارگاه نجوم در قرآن" در سالن فرهنگ معاونت فرهنگی و دانشجویی و با تدریس دکتر پورامیر، معاون فرهنگی و دانشجویی و دکتر یدالله پور، عضو هیات علمی دانشگاه بوده و سپس دومین جلسه این کارگاه بازدید از رصد خانه آلاشت بوده تا اساتید بصورت عملی با نکات گفته شده در کارگاه آشنا شوند. از دیگر برنامه های این اردوی علمی- فرهنگی بازدید از موزه مردم شناسی در منطقه آلاشت بوده است.

گفتنی است مجموعه رصدخانه و آسمان‌نمای حرفه ای آلاشت با نام رصدخانه آیت‌الله صالحی مازندرانی به عنوان تنها رصدخانه استان‌های شمالی ایران و نخستین رصدخانه استان مازندران با هدف ایجاد طرحی آموزشی و افزایش جاذبه‌های تفریحی و توریستی بوسیله شهرداری آلاشت یکی از شهرهای شهرستان سوادکوه استان مازندران روی یکی از تپه‌های این شهر بنا شده‌است. کل مجموعه رصدخانه حاضر بر بالای تپه‌ای به ارتفاع ۵۰ متر قرار گرفته که از ۳ طرف به پرتگاه و از طرف دیگر به دامنه کوه محصور شده‌است.

معاونت فرهنگی و دانشجویی در راستای ایجاد انگیزه در اساتید دانشگاه جهت بهره گیری از علوم طبیعی و قرآنی کارگاه های نجوم را هر ساله در  فصل تابستان برگزار می نماید.

بازدید اعضای هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی بابل از رصد خانه آلاشت سوادکوه