صعود تیم والیبال دانشجویی دانشگاه به رقابت های المپیاد ورزشی تبریز

به گزارش روابط عمومی معاونت فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی بابل، تیم والیبال دانشجویی به رقابت های المپیاد دانشجویی دانشگاه های علوم پزشکی کشور راه یافت.

تیم والیبال دانشگاه با سرپرستی حسین مرادی و مربیگری محمد مقدم در گروه خود به مصاف تیم های علوم پزشکی  بهزیستی، فسا و کرمان رفت و توانست تمامی تیم ها را با نتیجه ۲ بر صفر مغلوب نماید. سپس بازیکنان دانشگاه در مرحله حذفی با تیم های قزوین و بندرعباس روبرو شدند و توانستند تیم های مدعی مسابقات را با نتیجه ۲ بر یک با شکست مواجه نمایند.

معاونت فرهنگی و دانشجویی صعود تیم والیبال دانشجویی را به رقابت های المپیاد ورزشی دانشگاه های علوم پزشکی کشور به دانشگاهیان گرامی تبریک عرض می نماید .
بی شک تلاش های مستمر بازیکنان و کادر فنی و خصوصا سرپرست ساعی این تیم، حسین مرادی، در طول ۴ سال همراهی  این راه سخت را هموار نموده است.

امید است والیبالیست های خوب دانشگاه با تمرین مداوم بتوانند در رقابت های المپیاد ورزشی تبریز به مقامی شایسته دست یابند.
گفتنی است این دوره از مسابقات جهت کسب سهمیه المپیاد در شهر شاهرود با حضور ۳۹ دانشگاه برگزار شد.