دومین روز از کنگره بین المللی جراحان مغز و اعصاب و ستون فقرات ایران در دانشگاه علوم پزشکی بابل

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه علوم پزشکی بابل، دومین روز از کنگره بین المللی جراحان مغز و اعصاب و ستون فقرات ایران با حضور جراحان و پژوهشگران این رشته با نشست تخصصی در حیطه های آنوریسمهای دیسکانت اینتراکرانیال، نحوه ی درمان جراحی و آندوواسکولار، مداخلات در سکته مغزی حاد، پانل جراحی های نورو و اسکولار، همانژیوم مهره ای پیچیده و دچار عارضه شده، عفونت درناژ اکسترنال بطنی همزمان با آنورسیم پاره شده، گزارش موردی از سه کودک بیمار مبتلا به آنوریسم گالن، استراتژی های منطقی جدید در درمان آنوریسم های عروقی مغز، پانل جراحی های نورو و اسکولار، روشهای تشخیصی و پروگنوستیک اینترو نشنال در جراحی مغز و اعصاب، MRI و جسم خارجی، اختلالات راه رفتن در بیماران جراحی اعصاب: ملاحظات خاص، ترانسفر عصب در بیماران با ضایعات نخاعی گردنی جهت بهبود حرکات دست  و... مورخ ۹۷/۷/۱۲ درسالن همایش  بیمارستان آیت الله روحانی  در حال برگزاری می باشد.

قابل ذکر است: در حاشیه این کنگره نمایشگاه تجهیزات نوین جراحی مغز و اعصاب نیز دایر می باشد