برگزاری کنفرانس یک روزه آشنایی با اصول ایمنی در آزمایشگاههای بیولوژیک

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه علوم پزشکی بابل، کنفرانس یک روزه آشنایی با اصول ایمنی در آزمایشگاههای بیولوژیک با حضور اعضای هیات علمی و کارشناسان آزمایشگاه های دانشکده پزشکی در سالن شورای EDC برگزار شد.

ریاست دانشکده پزشکی در خصوص اهمیت رعایت اصول ایمنی در دانشکده پزشکی به ویژه آزمایشگاه های بیولوژیک سخنانی را ایراد نمودند.

دکتر جورسرایی عنوان کرد: در راستای ارتقای سطح ایمنی در دانشکده پزشکی و آموزش اعضای هیئت علمی، کارشناسان آزمایشگاه ها و کارکنان خواستار استمرار برگزاری کارگاههای آموزشی در جهت ارتقای سطح ایمنی در دانشکده و آزمایشگاه های گروه های آموزشی شدند.

گفتنی است حیطه های این کارگاه مقدمه وضیعت مقررات ایمنی در ایران و جهان خطر و ارزیابی خطر، اصول ایمنی و بهداشت حرفه ای در آزمایشگاه های بیولوژیک، خطرات بیولوژیک، ایمنی در برابر مواد شیمیایی و مسمومیت های بالقوه در آزمایشگاه بیولوژیک، مدیریت پسماند آزمایشگاهی بیولوژیک، مبانی اطفای حریق و آشنایی با انواع خاموش کننده های دستی بوده است.

همچنین در پایان عملیات خاموش سازی حریق به صورت عملی انجام شد.