مراسم تجلیل از افتخار آفرینان دانشگاه علوم پزشکی بابل

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه علوم پزشکی بابل، مراسم تجلیل از افتخار آفرینان و پذیرفته شدگان آزمون دانشنامه تخصصی بالینی، دانشنامه فوق تخصصی و دانشنامه تخصصی دندانپزشکی یکشنبه ۱۳ آبان در در سالن اجتماعات بیمارستان آیت ا.. روحانی برگزار شد.

گفتنی است این مراسم با حضور دکتر جلالی ریاست و دیگر مسئولین دانشگاه علوم پزشکی بابل جهت تجلیل از افتخار آفرینان و پذیرفته شدگان ۶۵ امین دوره آزمون دانشنامه تخصصی بالینی, ۳۲ امین دوره آزمون دانشنامه فوق تخصصی و ۳۴ امین دوره آزمون دانشنامه تخصصی دندانپزشکی تقدیر برگزار شد.

قابل ذکر است در این همایش از ۷ دستیار برگزیده کشوری، رتبه های برتر گروه بالینی دانشگاه، دستیار تخصصی و فوق تخصصی بالینی و دستیار تخصصی دندانپزشکی با اهدای لوح سپاس و جایزه ویژه قدرادنی شد و مورد تشویق قرار گرفتند.

همچنین از ۲۷ دستیار تخصصی بالینی, ۲ دستیار فوق تخصصی بالینی و ۱۴ دستیار تخصصی دندانپزشکی بعنوان دستیاران سال آخر شرکت کننده در آزمون دانشنامه که برای اولین بار و بطور پیوسته قبول شدند با اهدای لوح سپاس تجلیل بعمل آمد.

اسامی دستیاران برگزیده کشوری:

۱) دکتر محبوبه خوزان: حائز رتبه سوم و ۵% رشته روانپزشکی;

۲) دکتر شیما السادات رجایی: حائز رتبه ۵% رشته بیهوشی;

۳) دکتر مریم رنجبر: حائز رتبه ۵% رشته قلب و عروق;

۴) دکتر مریم میرقربانی: حائز رتبه ۱۰% رشته داخلی;

۵) دکترنغمه نیک بین: حائز رتبه ۱۰% رشته قلب و عروق;

۶) دکتر ارغوان غفاری: حائز رتبه ۱۰% رشته زنان و زایمان;

۷) دکتر نیما نیک افشار; حائز رتبه اول تا سوم رشته بیماریهای دهان و دندان.

همچنین در این مراسم از گروه های برتر دانشگاه با توجه به درصد قبولی در آزمون دانشنامه با اهدای لوح تقدیر تجلیل بعمل آمد:

*رشته فوق تخصصی طب نوزادان و پیرامون تولد با ۱۰۰% قبولی در آزمون بورد فوق تخصصی

رتبه اول) گروه قلب و عروق با ۱۰۰% قبولی;

رتبه دوم) گروه روانپزشکی با ۱۰۰% قبولی;

رتبه سوم) گروه داخلی با ۸۳.۳% قبولی.

رتبه های برتر دانشکده دندانپزشکی در قبولی دانشنامه تخصصی سال ۹۷:

رتبه اول) گروه اندودانتیکس با ۱۰۰% قبولی;

رتبه دوم) گروه ترمیمی و گروه دندانپزشکی کودکان مشترکا بعنوان رتبه دوم با ۱۰۰ قبولی.