پیام دکتر جلالی رئیس دانشگاه علوم پزشکی بابل به مناسبت روز دانشجو

روز دانشجو گرامی داشت سه دانشجویی است که هنگام اعتراض به دیدار رسمی ریچارد نیکسون معاون رئیس جمهور وقت ایالات متحده آمریکا و همچنین از سرگیری روابط ایران با بریتانیا، در تاریخ ۱۶ آذر ۱۳۳۲ در دانشگاه تهران به شهادت رسیدند.

پیام دکتر جلالی رئیس دانشگاه علوم پزشکی بابل بمناسبت روز دانشجو

دانشگاه از منظر اجتماعی باید مبدا تحولات باشد و تاثیرپذیری از جریانات اجتماعی و سیاسی نباید دانشگاه را منفعل کند و دانشجو تفکری است که عرصه های علمی را هدف مند و کارآمد می سازد.

نگاه سایر اقشار جامعه به دانشگاه ها است و از همین منظر حساسیت در این حوزه بیشتر از سایر حوزه ها است. شما دانشجویان علوم پزشکی بعد از فارغ التحصیلی در سلامت مردم نقش دارید و این وجه تمایز شما از سایر دانشجویان است.

روز دانشجو، روز تأکید بر اهمیت علم آموزی و حقیقت جویی، روز تأکید بر تقویت ایمان و اهمیت افزایش بصیرت سیاسی و معرفت دینی است، این روز بر تمامی دانشجویان مؤمن و پرتلاش ایران اسلامی و علی الخصوص دانشگاه علوم پزشکی بابل مبارک باد.