معرفی برگزیدگان مسابقه عکاسی به رنگ خدا

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه علوم پزشکی بابل، دکتر مهدی شهبازی رئیس روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه از انتخاب سه اثر برگزیده مسابقه عکاسی به رنگ خدا خبر داد.

دکتر شهبازی گفت: اولین مسابقه عکاسی به رنگ خدا توسط روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه، با همکاری بسیج رسانه شهرستان و مدیریت فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری بابل، برای اولین بار در آذر ۹۷  با ‌موضوع به تصویر کشیدن طبیعیت پائیزی و بناهای تاریخی دانشگاه برگزار شد.

مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی بابل با اشاره به اینکه حدود ۱۰۰ عکس به دبیرخانه مسابقه ارسال گردید گفت: از آثار ارسال شده سه اثر به عنوان عکس برگزیده انتخاب شدند.

دکتر شهبازی افزود: پس از داوری آقای جعر رمضانیان نفر نخست، آقای امیرحسین پاشا نفر دوم و خانم زهرا داداش نژاد نفر سوم این دوره از مسابقات را کسب نمودند.

وی در همین راستا بیان داشت: در نشستی صمیمی افراد برتر این جشنواره جوایز خود را از دکتر سید فرزاد جلالی ریاست دانشگاه علوم پزشکی بابل  و آقای محمدی رئیس اراده فرهنگ و  ارشاد اسلامی  دریافت نمودند.