مراسم بزرگداشت هفته بسیج وآغاز امامت حضرت ولی عصر(عج) در دانشگاه علوم پزشکی بابل

به گزارش روابط عمومی عمومی دانشگاه علوم پزشکی بابل، مراسم بزرگداشت هفته بسیج و آغاز امامت حضرت ولی عصر(عج) با حضور دکتر سید مظفر ربیعی رئیس دانشگاه علوم پزشکی بابل، معاونین، مدیران وکارکنان مورخ ۷ آذر ماه ۹۶ در مسجد امام علی (ع) دانشگاه برگزار شد.

دکتر ربیعی رئیس دانشگاه علوم پزشکی بابل ضمن تبریک و تهنیت اولین روز امامت مولا، آقا و صاحبمون حضرت ولی عصر(عج) منجی عالم بشریت و هفته مبارک بسیج بیان داشت : بسیج لشکر مخلص خداست، بسیج مدرسه عشق است. معلم مدرسه عشق علی است حسین است، امام است. دانش آموزان این مکتب علی اکبر، باکری، سلیمانی، همت و حججی است. و خصلت ویژه دانش آموزان این مکتب نظم، انضباط، ارزش، صمیمیت و عشق و عرفان می باشد.

درادامه دکتر ربیعی افزود:بسیج یعنی  هوشیاری، زیرکی، شجاعت وفداکاری، بسیج یعنی فدایی آرمان و مکتب است.