تمدید کارگاه های آموزشی به مناسبت دهمین جشنواره فرهنگی وزارت بهداشت

به گزارش روابط عمومی معاونت فرهنگی دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی بابل، دکتر پور امیر از تمدید کارگاه های آموزشی به مناسبت دهمین جشنواره فرهنگی وزارت بهداشت خبر داد.

دکتر مهدی پورامیر معاون فرهنگی دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی بابل گفت: با توجه به استقبال دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی بابل از نهمین جشنواره فرهنگی وزارت بهداشت در سال۹۷ و درپی درخواست کانون های دانشجویی دانشگاه، معاونت فرهنگی و دانشجویی با هدف استعدادیابی دربین دانشجویان و همچنین تقویت این استعدادها، کارگاه های آموزشی را در رشته های مختلف هنری به منظور حضور توانمند دانشجویان در دهمین جشنواره فرهنگی وزارت بهداشت تمدید گردید.

وی گفت: این کارگاههای آموزشی در بخش های مختلف ازجمله تئاتر و بازیگری، استندآپ کمدی، گویندگی واجرا، عکاسی، موسیقی سنتی، خوانندگی پاپ و گروه سرود با همکاری معاونت فرهنگی ودانشجویی دانشگاه برگزارمی گردد.

معاون فرهنگی دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی بابل بیان داشت: این کارگاهها  از ١مهر با هدف استعدادیابی در بین دانشجویان و همچنین تقویت این استعدادها آغاز شد که  با توجه به تمدید شدن تاریخ ثبت آثار تا ۲۵ اردیبهشت ادامه دارند.

وی ادامه داد: استقبال بی نظیر دانشجویان از کارگاه های آموزشی، نشان دهنده ضرورت اجرای برنامه های فرهنگی متنوع در کنار امر مهم تحصیل است.

دکتر پورامیر گفت: دانشجویان عزیز برای کسب اطلاعات بیشتر به محل دایمی کانون های دانشجویی در معاونت دانشجویی فرهنگی و مسئول کانون های دانشجویی خانم ملکشاه مراجعه بفرمایید.