برگزاری جشن روز جوان در دانشگاه

به گزارش روابط عمومی معاونت فرهنگی دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی بابل، به مناسبت جشن ولادت حضرت علی اکبر(ع) و روز جوان جشن مفرح و شادی به همت همه کانون ها و تشکلها با حضور معاونین و اساتید در سالن شهید شجاعیان دانشگاه برگزار شد.

گفتنی است این مراسم حجت الاسلام والمسلمین خاکزاد معاون فرهنگی نهاد دانشگاه فرهنگیان  با بیان فضایلی از حضرت علی اکبر (ع) درمورد ویژگی‌های جوانان سخنانی را ایراد نمودند.

قابل ذکر است در این جشن  با دعوت از اساتید و طرح سوالاتی با مضمون طنز و همچنین مسابقه ای بین اساتید با فضای شاد و مفرحی برگزار شد.

پخش کلیپ، اجرای استند آپ،  مولودی خوانی و مداحی،  اجرای موسیقی زنده،  برگزاری مسابقه شاد پخش موزیک و مسابقه حدس تصویر،  اهداء جوایز به برندگان و پذیرایی از دیگر برنامه های این جشن بوده است.